Kosovska policija poslala blindirana vozila na Jarinje: Otkriven razlog

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 16:21

Kosovska policija poslala blindirana vozila na Jarinje: Otkriven razlog

Više oklopnih vozila takozvane Kosovske policije krenulo je danas ka administrativnom prelazu Jarinje.

Kako je za Tanjug rekao portparol policije za region Sever Veton Eljšani oni su krenuli ka prelazu jer su dobili informaciju da su motociklisti iz centralne Srbije krenuli ka KiM.

On je rekao i da ih policija neće pustiti da pređu Jarinje, jer se nisu ranije najavili. Kako su ranije danas javili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prištinski mediji policiji je javljeno da je neko stigao iz centralne Srbije na prelaz.

"Iz bezbednosnih razloga smo ih poslali", rekao je Ešljani.

Podsećamo, zamenik direktora policije za severni region Veton Elšani rekao je za Kohu da su dobili "informaciju o tome da bi neko danas mogao da pokuša da uđe iz Srbije na Kosovo, ali da još ne znaju o kome se radi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Specijalci na Jarinju zbog informacije o dolasku bajkera iz Srbije

Izvor: Radio 021, 07.Jul.2023

Kosovska policija poslala je specijalne jedinice ka prelazu Jarinje, zbog informacije o dolasku većeg broja bajkera iz Srbije, potvrdio je za KoSSev zamenik komandira policije Veton Eljšani.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.