Kforova vozila prošla ka Jarinju

Izvor: Beta, 07.Nov.2011, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kforova vozila prošla ka Jarinju

KOSOVSKA MITROVICA, 7. novembra 2011. (Beta) - Pet vozila Kfora propušteno je u ponedeljak, uz dogovor sa nadležnima u opštini Zvečan, ka administrativnom prelazu Jarinje na severu Kosova.

Potpredsednik opštine Miodrag Acić rekao je da su predstavnici Kfora obećali da će njihovi stručnjaci zameniti pokvareni agregat na prelazu Jarinje i da će se u toku dana vratiti južno od Ibra.

Reč je o istom konvoju koji su gradjani u ju..
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kforova vozila prošla ka Jarinju

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2011

Konvoj Kfora, uz dogovor sa nadležnim u opštini Zvečan, propušten je u ponedeljak do baze na administrativnom prelazu Jarinje...Pet vozila Kfora propušteno je u ponedeljak oko podneva, uz dogovor sa nadležnima u Opštini Zvečan, ka administrativnom prelazu Jarinje na severu Kosova...Potpredsednik...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.