Kfor zatvorio alternativni put

Izvor: RTS, 20.Dec.2011, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor zatvorio alternativni put

Pripadnici Kfora zatvorili su najkraći alternativni put koji vodi od Leposavića do Rudnice. Nemački vojnici obustavili saobraćaj i na magistralnom putu od Leposavića prema Raškoj.

Vojnici Kfora iz baze iznad administrativnog prelaza Jarinje danas kasno po podne zatvorili su najkraći alternativni put koji vodi od Leposavića, sa Kosova, do Rudnice, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na strani centralne Srbije. 

Nešto kasnije nemački vojnici obustavili su saobraćaj i na magistrali koja vodi od Leposavića prema Raškoj, nekoliko stotina metara od prilaza administrativnom prelazu Jarinje

Pripadnici Kfora razvukli su bodljikavu žicu preko puta, i time obustavili saobraćaj na alternativnom pravcu koji vodi pored baze Kfore iznad prelaza Jarinje, pored groblja i sela Milići.

Ovaj put je najkraći altrenativni pravac koji spaja Jarinje i Rudnicu.

Građani će morati da koriste duži i teži alternativni put koji ide preko sela Ćirkovići i Vučja rupa. Taj put je duži i gotovo nije prohodan kada padne sneg.

Nakon što su vojnici Kfora zatvorli put, nešto pre 17 časova, više vozila se uputilo na drugi alternativni put preko Ćirkovića.

Inače, građani opštine Leposavić, koji čuvaju barikadu na mostu prema prelazu Jarinje, preusmeravaju sva vozila na alternativne puteve, pošto je magistrala posle prelaza Jarinje u pravcu Rudnice zatvorena barikadom u međuprostoru, na administrativnoj liniji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kfor zatvorio alternativni put ka centralnoj Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2011

Pripadnici Kfora zatvorili su najkraći alternativni put koji vodi od Leposavića do Rudnice. Kfor je razvukao bodljikavu žicu preko puta i time obustavio saobraćaj.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.