KURTI SAZVAO HITNU SEDNICU VEĆA BEZBEDNOSTI! Lažni premijer sprema novi udar na Srbe?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 17:29

KURTI SAZVAO HITNU SEDNICU VEĆA BEZBEDNOSTI! Lažni premijer sprema novi udar na Srbe?

Na prelazima Jarinje i Brnjak i dalje protestuje naš narod

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti sazvao je sastanak Veća bezbednosti Kosova u večernjim satima, zbog aktuelne situacije na severu.

Kurti je to saopštio nakon što je na konferenciji za novinare govorio o napetoj situaciji na severu tzv. Kosova.

Srbi sa severa Kosova i Metohije su blokirali prelaze Jarinje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Brnjak u znak protesta zbog uredbe tzv. Vlade Kosova o probnim tablicama za vozila koja ulaze na teritoriju sa srpskim registarskim tablicama.

Na severu su raspoređene specijalne jedinice tzv. Kosovske policije.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kurti sazvao sastanak prištinskog Saveta bezbednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2021

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti sazvao je za večeras sastanak prištinskog Saveta bezbednosti zbog aktuelne situacije na severu pokrajine...Kurti je to saopštio na konferenciji za novinare na kojoj je govorio o napetoj situaciji na severu Kosova i Metohije, prenela je "Koha...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.