KONAČNO ODBLOKIRANO JARINJE: Posle 26 sati normalizovan saobraćaj na prelazu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 20:15

KONAČNO ODBLOKIRANO JARINJE: Posle 26 sati normalizovan saobraćaj na prelazu

Portparol policije tzv. Kosova za severni region Branislav Radović rekao je ranije danas da su sve barikade na severu Kosova i Metohije uklonjene

Jedan kamion uspeo je da prođe administrativni prelaz na Jarinju, i time je normalizovan saobraćaj posle 26 sati, javlja dopisnik RTS-a Andrija Igić.

.

On je za Radio slobodna Evropa naveo da je situacija na terenu trenutno mirna. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Prethodno su u ponedeljak uklonjene samo neke od devet barikada koje su Srbi na severu pokrajine postavili zbog odluke vlade u Prištini da počne izdavanje ulazno-izlaznih dokumenata za putnike iz centralnog dela Srbije.

Prištinska vlada saopštila je noćas da će odložiti primenu mere o dokumentima i tablicama do 1. septembra, ako budu uklonjene barikade postavljene na administrativnim prelazima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.