Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Feb.2024, 14:35

Eljšani: Carina Kosova zabranila prolazak pošiljke sa dinarima na KiM

JARINJE – Zamenik komandira takozvane kosovske policije za region Sever Veton Eljšani izjavio je danas da je prolazak pošiljke dinara na administrativnom prelazu Jarinje danas zabranila takozvana Carina Kosova na osnovu ranije donete uredbe tzv. Centralne banke u Prištini. Ranije danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je ranije danas da su […]
Vest Eljšani: Carina Kosova zabranila prolazak pošiljke sa dinarima na KiM objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Zamenik komandira kosovske policije: Carina Kosova zabranila prolazak pošiljke sa dinarima na Kosovo i Metohiju

Izvor: Blic, 14.Feb.2024

Zamenik komandira takozvane kosovske policije za region Sever Veton Eljšani izjavio je danas da je prolazak pošiljke dinara na administrativnom prelazu Jarinje danas zabranila takozvana Carina Kosova na osnovu ranije donete uredbe tzv. Centralne banke u Prištini.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.