Izvor: Blic, 28.Sep.2021, 07:18

Deveti dan protesta na Jarinju i Brnjaku

Srbi sa Kosova i Metohije deveti dan protestuju na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, zbog odluke Prištine o zameni srpskih registarskih tablica privremenim prilikom ulaska na KiM i raspoređivanja specijalnih jedinica policije na Jarinju i Brnjaku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbi sa KiM protestuju deveti dan

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2021

Srbi sa Kosova i Metohije deveti dan protestuju na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, zbog odluke Prištine o zamjeni srpskih registarskih tablica privremenim prilikom ulaska na KiM i raspoređivanja specijalnih jedinica policije na Jarinju i Brnjaku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Militarizacija na severu Kosova: "Medijski šou" za domaću i stranu publiku

Izvor: VOA, 28.Sep.2021

Na admnistrativnim prelazima Jarinje i Brnjak već deveti dan stoje pripadnici specijalne jedinice kosovske policije ROSU, sa dugim cevima, nakon što je kosovska vlada donela odluku da vozači iz Srbije moraju da stavljaju probne tablice kada ulaze na Kosovo. Na Jarinju i Brnjaku sve vreme protestuju...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.