Izvor: Pančevac-online.com, 14.Jul.2023, 15:29

DEJANU PANTIĆU PRODUŽEN KUĆNI PRITVOR Advokat: Uložili smo žalbu, ali ne verujem da će da promene odluku

Dejanu Pantiću iz severnog dela Kosovske Mitrovice produžen je kućni pritvor za još dva meseca, izjavio je danas njegov advokat Ljubomir Pantović. On je rekao da je bivšem policajcu, koji je u decembru uhapšen na prelazu Jarinje, pritvor produžen po tri osnova – da ne bi mogao da pobegne, da utiče na istragu, uništi ili […] The post DEJANU PANTIĆU PRODUŽEN KUĆNI PRITVOR Advokat: Uložili smo žalbu, ali ne verujem da će da promene odluku appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejanu Pantiću produžen kućni pritvor za još dva meseca

Izvor: B92, 14.Jul.2023

Dejanu Pantiću iz severnog dela Kosovske Mitrovice produžen je kućni pritvor za još dva meseca, izjavio je danas njegov advokat Ljubomir Pantović...On je za Tanjug rekao da je bivšem policajcu, koji je u decembru uhapšen na prelazu Jarinje, pritvor produžen po tri osnova - da ne bi mogao da pobegne,...

Nastavak na B92...

Dejanu Pantiću produžen kućni pritvor za još dva meseca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2023

Dejanu Pantiću iz severnog dela Kosovske Mitrovice produžen je kućni pritvor za još dva meseca, izjavio je danas njegov advokat Ljubomir Pantović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.