Izvor: TvojPortal.com, 29.Sep.2011, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost

/press online/ Ko je gledao snimak dejstva posade američkog helikoptera po civilima u Bagdadu prošle godine, zna da je sedmoro Srba na Jarinju prekjuče prošlo više nego dobro.


Ranjeni su, neki i teško, ali su preživeli, kakvu sreću nije imalo petnaestoro Iračana na koje su američki vojnici pucali dokle god se ijedan pomerao. Interesantno je da se i scenario ponovio: posle prve pucnjave i u Bagdadu i na >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Jarinju ljudi su pokušali da pomognu ranjenima. To je Iračane koštalo glave, Srbi su zadobili povrede od gumene municije.
Pucnjava na Jarinju samo je dodatno potvrdila ono što je bilo jasno čim je Kfor uz podršku Euleksa postavio bodljikavu žicu duž administrativnih prelaza: Brisel i Vašington su dali zeleno svetlo da se po svaku cenu, dakle uz upotrebu oružja i uz ljudske žrtve, eliminiše Srbija sa severa Kosova i time zaokruži kosovska nezavisnost.Ostatak teksta pročitajte na linku

rade stanicKOMENTAR DANApress online

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.