Izvor: Danas, 23.Sep.2021, 17:25

Bogdanović: Barikade smetaju samo Srbima

“Situacija na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak bila je dramatična samo prvog dana, kada su pripadnici specijalnih jedinica Rosu bacili suzavac na okupljene građane. Od tog trenutka do danas odnosi između pripadnika Srpske liste i kosovske policije su više nego srdačni, a o tome svedoče i snimci na kojima se vidi kako se oni dogovaraju o broju ljudi na barikadama, postavljenim na administrativnim prelazima“, tvrde za Danas predstavici srpske opozicije sa Kosova. U Srpskoj listi ćute, a predstavnici naprednjaka iz Srbije odgovaraju da imaju važnija posla od gluposti koje se pojavljuju na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Twiter,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

PUNA PODRŠKA SRBIMA! Čelnici Srpske liste posetili okupljene na prelazu Brnjak - ovo je zadatak svih na terenu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021

Rakić je potvrdio da su danas pretučena trojica Srba u blizini prelaza Brnjak od strane pripadnika Rosu..Predsednik Srpske liste Goran Rakić u izjavi za medije je rekao da pruža punu podršku građanima koji su okupljeni na ovom prelazu...Rakić je rekao da je njegova želja da se ova situacija reši...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.