Žirafi Jovanči određen pritvor da tokom suđenja ne bi uticao na svedoke

Izvor: Njuz.net, 12.Nov.2013, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žirafi Jovanči određen pritvor da tokom suđenja ne bi uticao na svedoke

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Jovanča bi mogao da ometa istragu o nabavci žirafe

BEOGRAD/JAGODINA, 12. novembar 2013, (Njuz) – Žirafi Jovanči iz Jagodine određen je pritvor od 30 dana kako bi bilo sprečeno da utiče na svedoke u istrazi protiv bivšeg pomoćnika ministra Nebojše Janjića i suvlasnika firme „MB gas oil“ Mileta Brežančića, koji se terete za davanje i primanje mita i zloupotrebu službenog položaja.

Tužilaštvo za organizovani kriminal procenilo je da bi Jovanča >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << mogao da ometa istragu i utiče na svedoke, pa mu je zato određen jednomesečni pritvor.
- Gospodin Jovanča je i ranije pokazivao sklonosti ka zastrašivanju svedoka kada su ga posećivali u njegovom domu u Jagodini. Osim toga, više puta je primao mito u vidu bagremovog i bukovog lišća, tako da je sumnja Tužilaštva da bi mogao da utiče na svedoke potpuno opravdana – rekao je tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.
Prema njegovim rečima, Jovanča bi mogao biti oduzet Jagodini ukoliko bude dokazan da je i sam korišćen kao sredstvo podmićivanja.
- Dobro je poznato koliko je Jovanča privržen Jagodini i postoji više indikatora koji ukazuju na to da je on spreman da učini bilo šta, pa čak i da ozbiljno naudi svedocima, ukoliko oseti da je na bilo koji način ugrožen. Svi se sećamo kako je svojim malim, ali opasnim rogovima nasrnuo na gospodina Nebojšu Janjića pre nekoliko meseci samo zato što se negativno izjasnio o zoološkom vrtu u Jagodini – zaključio je Radisavljević.
Nenad Milosavljević
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.