Žena iz Jagodine krenula avionom za Beč, carinici joj pronašli dve torbe PUNE DUKATA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena iz Jagodine krenula avionom za Beč, carinici joj pronašli dve torbe PUNE DUKATA!

U ručnom prtljagu putnice (61) otkrivene su dve platnene torbice pune dukata sa likom austrijskog cara Franca Jozefa

Carinici su u saradnji sa policijom 11. avgusta ove godine na aerodromu ''Konstantin Veliki'' u Nišu sprečili pokušaj jedne putnice da iz zemlje iznese 75 neprijavljenih zlatnika.

Prekršaj je otkriven na izlazu iz Republike Srbije, kada su zlatnici otkriveni u ručnom prtljagu 61-godišnje putnice iz okoline Jagodine koja je trebalo da se ukrca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na let za Beč.

Međutim, u njenom ručnom prtljagu otkrivene su dve platnene torbice pune dukata sa likom austrijskog cara Franca Jozefa.

U platnenim torbicama nalazilo se ukupno 75 dukata, čija se vrednost procenjuje na oko 9.000 evra.

Kako putnica nije prijavila zlatnike koje je imala nameru da iznese iz zemlje, oni su zadržani do okončanja postupka koji će biti hitno sproveden, jer se radi o putnici koja ima privremeni boravak u Beču.

Pogledajte rezultate

UNIŠTAVALI GRADOVE, UKINULI LETO: Ovo su posledice najvećih vulkanskih erupcija na svetu (VIDEO
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.