Zaplena oružja u Požarevcu, u Jagodini zaplena narkotika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena oružja u Požarevcu, u Jagodini zaplena narkotika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu po nalogu nadležnog tužilaštva podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četvorice muškarca i žene zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stanova i drugih prostorija osumnjičenih pronašla veliku količinu oružja i municije.

Uhapššena zbog sumnje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je napala i povredila svoju baku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su sugrađanku V.M. (1969), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška telesna povreda.

Ona se sumnjiči da je juče u popodnevnim časovima fizički napala svoju devedesetogodišnju baku i nanela joj više povreda po glavi i telu.

Zbog teških telesnih povreda starica je zadržana u Opštoj bolnici u Požarevcu.

Osumnjičenoj je izrečena hitna mera privremene zabrane da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Po nalogu tužioca, V.M. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Uhapššen zbog sumnje da je napao suprugu, udaljen iz stana

Policija je danas uhapsila D. Ž. (1966) iz okoline Velikog Gradišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se sumnjiči da je u večernjim časovima u porodičnoj kući svoju suprugu najpre vređao, a potom je nekoliko puta rukama udario po licu i telu i naneo joj lake telesne povrede.

Osumnjičenom su izrečene mere privremenog udaljenja učinioca iz stana i hitna mera privremene zabrane da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Po nalogu tužioca njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu.

Uhapšeni zbog amfetamina i marihuane

Policijska uprava u Jagodini uhapsila je danas P.V (22) i jednog 17-godišnjaka iz, kod kojih su pronađeni amfetamin i marihuana.

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz policije.

Osumnjičeni P.V je predat Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, a 17- godišnji mladić, sudiji za maloletnike Višeg suda u Jagodini, navodi se u saopštenju.

Pretresom stana i drugih prostorija u Jagodini, kod njih je pronađeno i oduzeto tri kesice sa oko 60 grama amfetamina i dve kesice sa oko 5,5 grama marihuane.

 
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšena zbog sumnje da je napala i povredila svoju babu

Izvor: Blic, 10.Maj.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su sugrađanku V.M. (1969), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška telesna povreda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.