ŽIVIMO U STRAHU Užas kod Jagodine - mladić sa kapuljačom oštrim predmetom napada meštane

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 21:08

"ŽIVIMO U STRAHU" Užas kod Jagodine - mladić sa kapuljačom oštrim predmetom napada meštane

Napad u Majuru kod Jagodine već dva dana plaši meštane ovog sela, a od osobe sa kapuljačom na glavi koja je nožem ranila dvoje meštana nema ni traga.

Za sada neidentifikovani mladić sa kapuljačom na glavi napao je dvoje meštana u selu Majur, teško ih ranivši oštrim predmetom, za koji se pretpostavlja da je nož, prekjuče oko 15 časova.

- Pedesetogodišnja žena izašla iz autobusa u centru sela u 15 sati, nju je sačekao, napao i teže povredio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oštrim predmetom mladić koji je ima kapuljaču na glavi. Jedan od meštana je pokušao da odbrani nesrećnu ženu ali nasilnik i njega teško povedio - rekao je jedan meštanin ovog sela za Informer.

- On je završio na hirurgiji. Napadač je pobegao. Ne znamo se ovako nešto događa u sred dana i zašto nisu uhapsili napadača već drugi dan. Živimo u strahu, niko više nije siguran, moramo da krećemo u grupama po selu da bi izbegli napad - pričaju meštani Majura.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.