Izvor: Blic, 29.Avg.2009, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina gazi redom, Borča u transu

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su i treću prvenstvenu pobedu u Jelen Superligi pošto su na Banovom brdu pobedili Čukarički, a u trećem kolu do prvih pobeda stigli su Jagodina, BSK i Spartak.

Novosađani su glatkim trijumfom protiv Čuke pokazali da su jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu, a pobedu bivšem treneru Čukaričkog Dragoslavu Stepanoviću doneli su Mrđa, Tadić i Đurovski koji su za 72. minutazavršili posao. Domaći tim je do kraja meča samo ublažio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poraz i posle tri kola još uvek nema nijedan bod.

Drugu pobedu u šampoinatu zabeležila je ekipa Smedereva koja je kao gost pobedila Metalac sa 2:0, dok je istim rezultatom Jagodina kod kuće pobedila ekipu Mladog radnika.

Minimalni rezultati bili su dovoljni Spartaku i BSK-u da upišu prve pobede u sezoni, a u istorijskoj utakmici u Borči BSK je do prve pobede u prvoligaškoj konkurenciji stigao u nadoknadi vremena.

Jelen superliga, 3. kolo

Jagodina - Mladi radnik 2:0


(Vusljanin 10, Marjanović 80)

Čukarički - Vojvodina 1:3

(Tintor 78 - Mrđa 16, Tadić 70, Đurovski 72)

Metalac - Smederevo 0:2

(Saša Ranković 20, Stamenković 39)

BSK - Javor 1:0

(Knežević 90+2)

Spartak ZV - Borac 1:0

(Simović 57)

Nedelja

Rad - OFK Beograd

Partizan - Hajduk

Napredak - Crvena zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.