Vanredna situacija u Jagodini! FOTO

Izvor: Mondo, 05.Jan.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna situacija u Jagodini! FOTO

Zbog velikih padavina tokom noći koje su formirale snežni pokrivač od 40 do 50 centimetara i problema na putevima, u Jagodini je proglašena vanredna situacija.

Foto: TANJUG/ DUSAN ANICIC

U toku je zasedanje Štaba za vanredne situacije, potvrdio je zamenik direktora Direkcije za izgradnju Aleksandar Milenković.

Putari rade od pet sati jutros i rasčišćavaju puteve prvog i drugog prioriteta u gradu, posle toga sele na kritične deonice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Radimo sa četiri teške mašine i dva kamiona. Očekujemo odluke Štaba za dalja postupanja, rekao je on.

Najveći problemi su na seoskim putevima Šantarovac Lukar, Deonica-Kalenić i put prema Štiplju, gde je sneg na putu debljine i do 20 centimetra. Glavna ulica u gradu je rasčišćena, dok su sporedne u "debelom" snegu.

Prema izveštaju predsednika opštine Paraćin Saše Paunovića tokom noći neprohodan je bio put Gornja Mutnica - Izvor, a otežan saobraćaj na putevima Mirilovac - Lebina, Plana - Skorica, Ratare - Sikirica, Plana - Golubovac i korišćenje ovih putnih pravaca se ne preporučuje.

Sneg i dalje pada uz vetar koji duva i očekuju se padavine i narednih dana, stoji u izveštaju.

Saobraćaj na autoputu se obavlja usporeno zbog snega na kolovozu.

Teška situacija je i u Svrljigu, većina puteva je i dalje zavejana,a tokom dana će biti doneta odluka o tome da li će biti proglašena vanredna situacija, javio je RTS.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nema vanredne situacije u Jagodini! FOTO

Izvor: Mondo, 05.Jan.2016

Zbog velikih padavina tokom noći koje su formirale snežni pokrivač od 40 do 50 centimetara ima problema na putevima, ali u Jagodini nije proglašena vanredna situacija, demantuju iz MUP-a...Foto: TANJUG/ DUSAN ANICIC..Načelnik Odeljenja za vanredne situacije MUP-a za Pomoravski okrug Goran Kušić...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.