VODA U JAGODINI POSKUPELA POSLE SEDAM GODINA

Izvor: Kurir, 02.Dec.2011, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODA U JAGODINI POSKUPELA POSLE SEDAM GODINA

I sa novom cenom Jagodinci najjeftiniju vodu u Srbiji

JAGODINA - Posle sedam godina, Jagodina je povećala cenu vode sa šest na 11,81 dinara za kubik, ali i sa novom cenom njeni građani piju najjeftinuju vodu u Srbiji.

To je rečeno na sastanku čelnika mesnih zajednica sa gradonačelnikom Draganom Markovićem - Palmom.

"U drugim gradovima u Srbiji cena vode je od 30 do 60 dinara, u Nišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 49, Čačku 57,50, Kragujevcu 47,44, Kruševcu 41,75 dinara za kubik", rečeno je na sastanku.

Jagodina je i jedan od retkih gradova u Srbiji koji nema problema sa vodom ni u najsušnijim periodima godine, a naredne godine, jedna od kapitalnih investicija, biće izgradnja akumulacionog bazena pitke vode na Đurđevom brdu, ukazano je.

Inače, gradski vodovod u Jagodini je izgrađen 1963. godine i godišnje građanima i privredi isporuči oko pet miliona kubnih metara vode.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.