Urošević odustao od UO PTT-a

Izvor: B92, Beta, Tanjug, 25.Okt.2010, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urošević odustao od UO PTT-a

Jagodina -- Estradni umetnik Radiša Urošević podneo je neopozivu ostavku na mesto člana Upravnog odbora Javnog preduzeća PTT.

To je potvrdio zamenik predsednika Jedinstvene Srbije, čiji je Urošević član, Petar Petrović.

Urošević je to uradio da bi zaštitio sebe kao javnu ličnost, uspešnog privrednika, dobrog domaćina i porodičnog čoveka, objasnio je Petrović.

On je ukazao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "ovih dana bilo mnogo napisa oko toga zašto je Urošević izabran za člana UO PTT".

Radišu Uroševića je za mesto člana UO PTT-a predložila Jedinstvena Srbija. Lider te stranke Dragan Marković nije video ništa sporno u tome da visoki funkcioner njegove stranke bude na mestu za koju su se izborili u pregovorima o formiranju aktuelne vlade.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radiša Urošević odustao od Upravnog odbora PTT-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2010

BEOGRAD -..Estradni umetnik i funkcioner Jedinstvene Srbije (JS) Radiša Urošević podneo je danas neopozivu ostavku na mesto člana Upravnog odbora preduzeća PTT. "Ostavku podnosim, jer ne želim da negativna atmosfera koja je u javnosti stvorena mojim imenovanjem, devalvira sve ono pozitivno što...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Urošević odustao od UO PTT-a

Izvor: Šumadija Press, 25.Okt.2010

Estradni umetnik Radiša Urošević podneo je neopozivu ostavku na mesto člana Upravnog odbora Javnog preduzeća PTT.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.