Uhapšeni jer su pretili roditeljima i supruzi

Izvor: Press, 06.Nov.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni jer su pretili roditeljima i supruzi

Policija je uhapsila Vladana G. (27) iz Vinorače kod Jagodine zbog toga što je pretio roditeljima da će ih ubiti i Miodraga S. (53) iz Paraćina jer je fizički i psihički maltretirao suprugu

Prema navodima policije, Vladan je osmmnjičen da je u subotu u jutarnjim časovima, držeči u rukama nož i sekiru, pretio roditeljima da će ih ubiti. Miodrag je osumnjičen da je u poslednjih nekoliko meseci fizički i psihički maltretirao suprugu i da ju je u nedelju u popodnevnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << satima, nakon kraće rasprave, udario pesnicom u glavu i to u prisustvu dvoje dece.

Miodrag je, takođe, držeći nož u ruci, pretio supruzi, navodi se još u policijskom saopštenju. Vladan je uz krivičnu prijavu sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Jagodini, a Miodrag istražnom sudiji Osnovnog suda u Paraćinu. Osumnjičenima je određen pritvor u trajanju do 30 dana.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nožem i sekirom pretio roditeljima u Jagodini

Izvor: Kurir, 06.Nov.2012

Prema navodima policije, Vladan G. je osmumnjičen da je u subotu u jutarnjim časovima, držeći u rukama nož i sekiru, pretio roditeljima da će ih ubiti..JAGODINA- Policija je uhapsila Vladana G. (27) iz Vinorače kod Jagodine zbog toga što je pretio roditeljima da će ih ubiti i Miodraga S. (53)...

Nastavak na Kurir...

Uhapšeni jer su prijetili roditeljima i supruzi

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2012

JAGODINA - Policija je uhapsila Vladana G. (27) iz Vinorače kod Jagodine zbog toga što je prijetio roditeljima da će ih ubiti i Miodraga S. (53) iz Paraćina jer je fizički i psihički maltretirao suprugu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.