Uhapšen zbog pretnji ministru Draginu

Izvor: Studio B, 08.Dec.2010, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pretnji ministru Draginu

Milovan R. (47) iz Rekovca uhapšen je pod sumnjom da je pretio smrću ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Saši Draginu i njegovoj porodici, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

Milovan R. je "uputio preporučeno, preteće pismo Draginu u kojem preti po život i telo njemu i porodici", navela je policija, ne saopštavajući druge detalje.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je "izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti", biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Jagodini.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog pretnji ministru Draginu

Izvor: S media, 08.Dec.2010

Milovan R. (47) iz Rekovca uhapšen je pod sumnjom da je pretio smrću ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Saši Draginu i njegovoj porodici, saopštila je Policijska uprava u Jagodini...Milovan R. je "uputio preporučeno, preteće pismo Draginu u kojem preti po život i telo njemu i porodici",...

Nastavak na S media...

UHAPŠEN SUDSKI IZVRŠITELJ

Izvor: Kurir, 08.Dec.2010

JAGODINA- Sudski izvršitelj Osnovnog suda u Paraćinu Miroslav R. (52) iz ovog grada uhapšen je zbog zadržavanja para za sebe od naplate potraživanja od poverioca, saopštila je Policijska uprava u Jagodini...Krivično delo je izvršeno tako što je Miroslav R. "u svojstvu sudskog izvršitelja Osnovnog...

Nastavak na Kurir...

Pretio smrću ministru Draginu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2010

Milovan R. (47) iz Rekovca uhapšen je pod sumnjom da je pretio smrću ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Saši Draginu i njegovoj porodici.

Nastavak na Vesti-online.com...

Uhapšen zbog pretnji ministru Draginu i njegovoj porodici

Izvor: Glas javnosti, 09.Dec.2010, 07:12

JAGODINA- Milovan R. (47) iz Rekovca uhapšen je pod sumnjom da je pretio smrću ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Saši Draginu i njegovoj porodici, saopštila je Policijska uprava u Jagodini...Milovan R. je uputio preporučeno, preteće pismo Draginu u kojem preti po život njemu i...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.