Uhapšen jer je tukao ženu

Izvor: Blic, 08.Feb.2013, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jer je tukao ženu

Živorad D.(57) iz okoline Despotovca, uhapšen je i određena mu je mera zadržavanja do 48 sati zbog udaranja supruge, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

"Živorad D. je 7.februara nakon kraće svađe supruzi zadao više udaraca rukama po glavi i telu od kojih je zadobila lake telesne povrede u vidu krvnih podliva i oguljotina", stoji u saopštenju.

Posle isteka mere zadržavanja Živorad D. će uz prijavu da je počinio "krivično delo nasilje u porodici", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti priveden istražnom sudiju Osnovnog suda u Paraćinu.

Povezane vesti: Bašanovići uhapšeni i pušteni uz kauciju Bacio ženu kroz prozor, pa joj zabio nož u vrat Pretučen na smrt pred ženom i detetom, uhapšena sedmorica Zlostavljao ženu i sina, sekirom ubio psa Imotski: Izudarao ženu pred decom, pa napao policiju usisivačem
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen jer je tukao ženu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2013

BEOGRAD - Živorad D. (57) iz okoline Despotovca, uhapšen je i određena mu je mera zadržavanja do 48 sati zbog udaranja supruge, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.