Ubio majku posle svađe

Izvor: Blic, 16.Feb.2010, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio majku posle svađe

Ćuprija - Jagodinska policija uhapsila je i odredila zadržavanje od 48 sati Dragiši V. (49) iz Ćuprije zbog sumnje da je ubio svoju majku Vladinku Stanković (67) iz sela Batinac.

Njeno beživotno telo nađeno je juče u devet sati u porodičnoj kući u Batincu, a na telu su joj bile vidljive povrede glave izazvane najverovatnije tupim predmetom. Na telu je imala znakove fizičke borbe.

- Dragiša se razveo od supruge sa kojom je živeo u Ćupriji i pre tri nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vratio se kod majke u Batinac. Napustio je porodični dom, ostavio suprugu i decu zbog nesuglasica. Njegova majka Vladinka se udavala nekoliko puta, a Dragiša je bio sin iz drugog braka. U nedelju uveče smo videli Vladinku u selu. Komšije koje žive pored njih kažu da su u ponedeljak ujutru čuli galamu, a priča se da ju je Dragiša udario hoklicom i tako je ubio. Ta porodica je siromašna, težeg socijalnog statusa - kaže jedan od meštana iz sela Batinac.

Vladinka je imala i ćerku koja sa porodicom živi u Ćupriji. Dragiša V. Biće izveden pred istražnog sudiju danas, a posle obdukcije biće poznat uzrok smrti Vladinke Stanković.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.