Ubedljiva Vojvodina

Izvor: RTS, 27.Avg.2011, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiva Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine su zabeleži novu pobedu u državnom prvenstvu. Pred nešto više od 5000 gledala, golovima Ilića iz penala, Mojsova i Oumarua, Novosađani su došli do pobede protiv ekipe Novog Pazara. Fudbaleri Jagodine pokazali su još jedno bledo izdanje izgubivši od Hajduka iz Kule sa 0:1.

Vojvodina je savladala Novi Pazar u Novom Sadu sa 3:0, što je bilo dovoljno da prestigne Rad i Smederevo i da dođe do drugog mesta na tabeli.

Novosađani su do novih bodova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << došli furioznom igrom u prvom poluvremenu.  

Pazarci su prikazali više nego bledu predstavu u prvom poluvremenu i nešto bolju u drugom poluvremenu.

Fudbaleri Jagodine u 3. kolu Jelen super lige pokazali su danas još jedno bledo izdanje izgubivši od Hajduka iz Kule sa 0:1. Gol za Hajduk postigao je Ahmed Mujdragić u 4. minutu.

Gosti su pokazali više želje za pogotkom i zasluženo trijumfovali, a analizirajući utakmicu pomoćni trener Hajduka Ranko Delić je izjavio da je njegova ekipa "izginula" na terenu.

Posle desetodnevne pauze zbog obaveza državnog tima, Jagodina u četvrtom kolu dočekuje Partizan.

Rezultati današnjih utakmica trećeg kola fudbalske Super lige Srbije:

Jagodina - Hajduk 0:1

Spartak - Metalac 0:0

Javor - Radnički 1923 2:4

BSK - Borac 0:0

Vojvodina - Novi Pazar 3:1 


Nedelja:

Smederevo - Crvena zvezda

Rad - Sloboda Sevojno

Partizan - OFK Beograd

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.