UŽIVO: Jagodina - Javor 3:1!

Izvor: Mondo, 17.Apr.2013, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Jagodina - Javor 3:1!

"Ludo" u Jagodini! Domaći vode 3:1 od 33. minuta i taj rezultat vodi ih u finale. Gosti sa igračem manje od finiša prvog dela igre.

"Ludnica" u drugom polufinalu: Jagodina - Javor 3:1! U toku je drugo poluvreme, a gosti od 44. minuta igra sa desetoricom zbog isključenja Branka Ostojića.

Nakon što je Miloša Stojanovića udario laktom u glavu u skok duelu na polovini terena, Ostojić je ušao u verbalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << raspravu sa kapitenom domaćih tokom koje ga je udario čelom u slepočnicu. To je primetio sudija Majo Vujović i štoperu gostiju pokazao direktan crveni karton.

I pre i posle toga "sevalo je na sve strane" u Jagodini, gde se ove srede uveče igra revanš meč polufinala Kupa Srbije.

Posle 1:0 u Ivanjcii za domaći sastav, Jagodinci su rano poravnali skor. Već u 13. minutu pogotkom bivšeg fudbalera Javora, Gorana Gogića, koji je ukucao loptu sa tri metra u mrežu statičnog Milorada Nikolića.

Gogiću je lopta "sela" na nogu posle odlično izvedenog kornera i "karambola" koji je potom usledio u petercu "belih".

Tada je utakmica "resetovana" i krenulo se od nule, ali je samo šest minuta kasnije Javor golom stekao "dva gola" prednosti - 1:1.

Ifeani Onjilo probio je čuvara na desnom boku, centrirao oštro u kazneni prostor, gde je u punom trku Marko Momčilović "nabo" loptu glavom i ostavio Igora Bondžulića bez ikakve šanse da odbrani. Momčilović je krenuo glavom "na nogu" Igora Dimitrijevića, koji je dozvolio da mu vezista protivničkog tima istrči ispred i prvi stigne do lopte.

U tom trenutku svima na stadionu, a prisutno je više od 5.000 navijača oba tima, bilo je jasno da Jagodinci moraju da postignu još dva, a ne prime nijedan gol za plasman u prvo finale Kupa i utakmicu sa Vojvodinom 8. maja na stadionu Partizana.

Pola posla u tom smislu za domaći tim obavio je fudbaler gostiju Radoslav Vlašić koji je u 22. minutu postigao spektakularan pogodak u svoju mrežu (!?). Vlašić je na centaršut spoljnim delom stopala agilnog Mohameda El Monira, sa 12, 13 metara od svog gola napravio trzaj glavom i postigao golčinu, valjda pokušavajući da u duelu ni sa kim izbaci loptu u korner.

Drugi deo posla u pokušaju da se nadoknadi zaostatak iz 19. minuta uradio je kapiten, oslonac, najbolji igrač i najbolji strelac Jagodine, Miloš "Popaj" Stojanović. El Monir je ponovo izigrao čuvara na levom krilu, uputio novi idealan centaršut, a "Popaj" pokazao da ima savršenu golgetersku anticipaciju...

...kretnjom se pravilno namestio na udarac pustivši kapitena gostiju Milovana Milovića da "pliva u prazno" i onda udarcem glavom postigao treći gol za Jagodinu za 33 minuta igre!

Posle serije mečeva u kojima su Javor i Jagodina postizali jedan ili nijedan gol, u Kupu - prava goleada! Tako je to kad remi ne znači jedan, ali vredan bod.

Uskoro opširnije..

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽIVO: Jagodina - Javor 4:1!

Izvor: Mondo, 17.Apr.2013

"Ludo" u Jagodini! Domaći vode 4:1 od 61. minuta i taj rezultat vodi ih u finale. Gosti sa igračem manje od finiša prvog dela igre, a potom žestoko oštećeni u nastavku..."Ludnica" u drugom polufinalu: Jagodina - Javor 4:1! U toku je drugo poluvreme, a gosti od 44. minuta igra sa desetoricom zbog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.