Izvor: Pančevac-online.com, 22.Maj.2023, 08:34

UŽAS U JAGODINI: Pijani otac i sin pretukli muškarca drvenim predmetom, on preminuo na licu mesta od posledica povreda!

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini određeno je zadržavanje osumnjičenima ocu K.O. (1973) i sinu K.V. (1989) iz Jagodine zbog krivičnog dela ubistva. Oni su kako se sumnja, u alkoholisanom stanju, iz za sada nepoznatih razloga, oštećenom Đ.M. (1983), takođe iz Jagodine, drvenim predmetom zadali više udarca u predelu glave, nanevši mu pritom teške […] The post UŽAS U JAGODINI: Pijani otac i sin pretukli muškarca drvenim predmetom, on preminuo na licu mesta od posledica povreda! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horor u Jagodini: Otac i sin pretukli nasmrt muškarca drvenim predmetom

Izvor: 24sedam.rs, 22.Maj.2023

Oni se sumnjiče da su, u alkoholisanom stanju, oštećenom Đ. M. drvenim predmetom zadali više udaraca u predelu glave

Nastavak na 24sedam.rs...

"TUKLI SU GA BEZ TRUNKE MILOSTI" Komšije u šoku nakon što su otac i sin nasmrt pretukli muškarca u Jagodini: "Ta količina agresije koju su imali je neobjašnjiva"

Izvor: Blic, 22.Maj.2023

Oliver K. (50) i njegov sin Veljko K. (34) iz Jagodine uhapšeni su zbog teškog ubistva koje su, kako se sumnja, počinili danas, u ranim jutarnjim satima, u Ulici kneginje Milice u ovom gradu. Kako su ispričali očevici zločina, osumnjičeni su rukama i nogama krvnički tukli Milana Đ. (40), koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.