UHAPŠENE UBICE BRAČNOG PARA RADULOVIĆ

Izvor: Kurir, 13.Jan.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENE UBICE BRAČNOG PARA RADULOVIĆ

JAGODINA- Policijska uprava u Jagodini, saopštila je da su uhapšeni D.D, S.I, i D.B, za koje se sumnja da su 2008. godine ubili bračni par Stanišu (82) i Mariju (81) Radulović iz sela Isakova u opštini Ćuprija.

Osumnjičeni su bili maloletni, a sa njima je bio i četvrti izvršilac trinaestogodišnje dete, stoji u saopštenju.

Oni su taj zločin izvršili u periodu od 2 do 4. februara 2008. godine, a Radulovići >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su preminuli nakon prebijanja u porodičnoj kući, navodi se u saopštenju.

Uhapšeni su u kući ubijenih i pomoćnim prostorijama izvršili premetačinu i odneli određenu količinu deviza, saopštila je PU, uz napomenu da se osimnjičenima, pored ovog, na teret stavlja još oko 20 drugih krivičnih dela,razbojništvo, krađa, teška krađa i izazivanje opšte opasnosti.

Uhapšenima je određen 48 časovni policijski pritovr, posle čega će uz krivičnu prijavu da su počinili krivično delo teškog ubistva, biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.