UBICA IZ ĆUPRIJE UHAPŠEN U BEOGRADU

Izvor: Kurir, 20.Jul.2010, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA IZ ĆUPRIJE UHAPŠEN U BEOGRADU

JAGODINA - Policija je sinoć uhapsila Ljutomira Popovića (32) zvanog Ljutko, koji je u klubu „Placo“ u Ćupriji ubio Jasminu Ilić (20), a teško ranio njenu sestru Jelenu (22) i Gorana Grkića (24).

Višednevna potraga za hladnokrvnim ubicom okončana je sinoć oko 21.30 časova kada je Popović uhapšen u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Žarkovo, u Repiškoj ulici broj 51.

- Sigurnosne kamere obližnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zatvora snimile su Popovića kako u noći između petka i subote ulazi u klub „Placo“ i kako kasnije istrčava napolje, a zatim peške beži niz ulicu. Posle četiri dana intenzivne potere i dojava žitelja Ćuprije uspeli smo da otkrijemo gde se skriva - objašnjava Kurirov izvor.

Kurir je došao do snimka koji su snimile kamere zatvora, na osnovu kojih je Popović indentifikovan. Na snimku se vidi kako on ulazi i zatim izlazi iz dvorišta kluba u kojem su bili Goran Grkić, Jasmina Ilić i njena sestra Jelena Ilić. On je pucao u Grkića i pogodio ga s tri metka u vrat i potiljak. Međutim, jedan metak je zalutao u pravcu Jasmine Ilić i ubio je na mestu. Njena sestra Jelena pogođena je u stomak. Videvši šta je uradio, Popović je istrčao iz kluba, a sigurnosne kamere zabeleže su kako trči niz ulicu, sve vreme držeći pištolj u ruci. Na snimku se vidi i da je čitav okršaj trajao svega četiri minuta.

Posle pucnjave preživela devojka i mladić prevezeni su u ćuprijsku bolnicu, gde su odmah po prijemu operisani. Grkić je ubrzo po prijemu pao u komu.

Marija Veličković

Grkić kritično

Povređeni Jelena Ilić i Goran Grkić operisani su i nalaze se na odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice u Ćupriji. Zdravstveno stanje ranjene Ilićeve je stabilno, a Grkića „veoma teško, kritično“, i lekari se bore za njegov život.

- Grkić je u kritičnom stanju - izjavio je neurohirurg Opšte bolnice dr Moma Jovanović. Jasmina Ilić, koja je preminula od zadobijenih rana, sahranjena je juče na mesnom groblju u Ćupriji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.