U prodaji promotivne ulaznice za „Radnički“

Izvor: NTV.rs, 30.Sep.2013, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji promotivne ulaznice za „Radnički“

Na biletarnici hale „Čair“ počela je prodaja promotivnih ulaznica  za mečeve „Radničkog“ iz Niša protiv „Vojvodine“ i „Jagodine“. Cene su 200 dinara za južnu tribinu i po 500 za zapadnu ili istočnu.
Ulaznice će se prodavati još u utorak i sredu, na dan utakmice od 10h do 18h, a u prodaji su ulaznice za oba meča.
Utakmica sa Vojvodinom biće odigrana u sredu, 2. oktobra, od 18h na stadionu „Čair“.
Pojedinačne ulaznice  za meč sa „Jagodinom“ >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << biće u prodaji pred taj susret. Cene će biti kao i do sada, 150 dinara za južnu i po 300 dinara za istočnu i zapadnu tribinu.
Đacima osnovnih škola je obezbeđen besplatan ulaz uz đačku knjižicu i u pratnji jednog roditelja ili staratelja. Takođe, starijim od 65 godina obezbeđen je besplatan ulazak na zapadnu tribinu.
Vlasnici sezonskih ulaznica za istočnu, zapadnu i južnu tribunu, mogu sa sobom besplatno uvesti na stadion do dvoje dece koja pohađaju osnovnu školu, a neophodno je da deca na ulazu pokažu đačku knjižicu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Počela prodaja ulaznica za Cecin koncert na Spensu u Novom Sadu!

Izvor: Svet, 01.Okt.2013, 21:32

Danas je počela prodaja ulaznica za veliki koncert Svetlane Cece Ražnatović, koji će se održati 23.novembra na SPENS-u, u Novom Sadu. Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1.400, 1.500, 1.750 i 2.200 dinara. Novosađani karte mogu kupiti na blagajni SPENS-a, Gigs Tix-u u Pariskom magazinu, te i u Cafeu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.