U pritvor zbog obljube devojčice

Izvor: Glas javnosti, 16.Maj.2011, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pritvor zbog obljube devojčice

JAGODINA - Sud u Jagodini odredio je jednomesečni pritvor Saši B. (33) iz sela Bobova u opštini Svilajnac, zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad detetom, izjavio je predsednik Višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević.

Janićijević, koji je u ovom slučaju bio istražni sudija, dodao je da je Saša B. "uglavnom potvrdio navode koji ga terete i zbog kojih je priveden istražnom sudiji".

"Sledi saslušanje svedoka i devojčice, koja će biti saslušana >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u prisustvu oca", rekao je Janićijević.

Saša B. je uhapšen pre dva dana, a devojčica koju je obljubio, mlađa je od 14 godina i nije iz istog sela, izjavila je na dan hapšenja, portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.

Agencija Tanjug nezvanično saznaje da je devojčica u trećem mesecu trudnoće.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.