U eksploziji bombe povređen dečak

Izvor: B92, 31.Avg.2012, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji bombe povređen dečak

Jagodina -- Devetogodišnji dečak iz Paraćina teže je povređen prilikom eksplozije ručne bombe u vikend naselju Grza kod Paraćina.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Jagodini, nesreća se dogodila juče oko 15.45, dok se povređeni dečak igrao sa četvorogodišnjim drugom na gomili šljunka koja je mesecima stajala na putu. Tada je eksplodirala bomba koja je bila u šljunku.

Mlađi dečak nije povređen, kao ni još četvoro dece koja su bila na oko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 10 metara od mesta eksplozije.

Povređeni dečak je u Dečjoj klinici u Tiršovoj ulici u Beogradu.

Istraga je u toku, navodi se u saopštenju.

Inače, naselje Grza u kom se ova nesreća dogodila često posećuju školske ekskurzije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dečak povređen u eksploziji ručne bombe

Izvor: Kurir, 31.Avg.2012

Nesreća se dogodila u četvrtak kada se povređeni dečak igrao sa četvorogodišnjim drugom na gomili šljunka koja je mesecima stajala na putu, kada je eksplodirala bomba koja se nalazila u šljunku..JAGODINA- Devetogodišnji dečak iz Paraćina teže je povređen prilikom eksplozije ručne bombe...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.