U Jagodini muž ubio ženu pa sebe

Izvor: Beta, 04.Avg.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Jagodini muž ubio ženu pa sebe

Novak M.(52) iz Jagodine ubio je sinoć jednim hicem iz pištolja svoju suprugu Vesnu (46) a zatim izvršio samoubistvo, saznaje agencija Beta u policiji.Ubistvo i samoubistvo se dogodilo sinoć oko 22 sata u porodičnom stanu u ulici Braće Dirak u Jagodini. Beživotna tela pronašla je policija na poziv jednog rodjaka. Novak i Vesna imaju odraslu decu.Kako se saznaje, policija nije imala prijave za nasilje u porodici i nije poznat motiv ove tragedije.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALjI TRAGEDIJE U JAGODINI: Ubio ženu pred sinom i ćerkom, pa presudio sebi

Izvor: Večernje novosti, 04.Avg.2018

Detalji tragedije Mijovića u Jagodini, komšije sumnjaju da je zločinu "kumovao" alkohol. Pucnjavi prethodila svađa Novaka (52) i Vesne (45). Otac oružjem pretio i nasledniku NOVAK Mijović (52) iz Jagodine pištoljem je ubio svoju suprugu Vesnu (45) u petak oko 22 sata u stanu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.