Izvor: Luftika.rs, 19.Okt.2021, 13:00

Tužilaštvo čuva Palmu, odbranu na televizijama mu obezbedio Vučić

Slučaj podvođenja i pedofilije u Jagodini, koji je u proleće ove godine zatresao javnost kao grom, ostao je tamo gde je i počeo. Dragan Marković Palma iskoristio je svaku priliku da se javno “opere” na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a nadležnpo tužilaštvo povuklo je ručnu u ovom slučaju. Ipak, Dragan Marković Palma ostaće upamćen kao organizator predofilije i prostitucije, smatra Marinika Tepić koja je prva alarmirala javnost u vezi sa ovim slučajem.
Potpredsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je da je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, optužen za podvođenje žena i maloletnica na žurkama u Jagodini, doživeo “civilnu smrt” i da će “dok je živ biti upamćen kao organizator pedofilije i prostitucije”.
– I to je nešto o čemu postoji mnogo svedočenja, mnogo žrtava, mnogo očevidaca i to zna i Vučić, i to zna i Palma, i to znaju i njihove porodice i njihovi saradnici i porodice njihovih saradnika. Ali je tužilaštvo povuklo ručnu, dakle nije reklo da je odustalo, ali je povuklo ručnu i reklo da u ovom trenutku ne može da ide dalje – rekla je Tepić, piše Direktno.
Ona je ocenila da je Vučić stao u odbranu Markovića „od momenta kada mu je obezbedio odbranu na televizijama sa nacionalnom frekvencijom“.
Dodala je i da je Marković „pretio i zastrašivao“ i svedoke i njih koju su otvorili proces, ali i da je davao „lažne iskaze da je uznemiren, da ga ugrožavaju i da mu žele nesreću“.
– A ja ga se sećam jedino kako igra kolo po televiziji i kako se veseli unapred toj svojoj pobedi koju mu je Aleksandar Vučić obezbedio – rekla je Tepić.
Ona je ocenila i da se taj slučaj neće dovesti formalno-pravno do kraja „dokle god ova vlast bude na snazi“.
Podsetimo, Marinika Tepić je novinarima pokazala video snimak, na kojem je, kako je rekla, svedočenje anonimnog čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao podvođenju žena u tom gradu.
– Danas znam, a saznaće sada i Srbija, da je podvođenje žena, devojaka i devojčica gotovo svakodnevnica u Jagodini, privatnom gradu Dragana Markovića Palme, koji je predsednik Skupštine Jagodine i koalicioni partner Ivice Dačića i Aleksandra Vučića – rekla je Tepić pre emitovanja videa.
Muškarac, koji je radio u hotelu u Končarevu kod Jagodine, tvrdi da je Dragan Marković Palma tamo organizovao žurke za poslovne i koalicione partnere na koje su dolazile devojke čiju je uzrast procenio na 15 do 18 godina.
„Znalo se da posle takvih žurki te devojčice idu sa njim ili sa njima. Uglavnom je to posle napijanja tih devojčica“, govori muškarac na snimku.
Cela priča zaokružena je i zaustavljena Palminim gostovanjima po televizijama sa nacionalnom frekvencijom, s kojih je uspeo čak i da pripreti, ne samo onima koji su spremni da svedoče o dešavanjima u Jagodini, već i svojim koalicionim partnerima govoreći “da on suviše toga zna” čime je i osigurao da ga ne puste niz vodu.
Marinika Tepić: Šta je sve Tužilaštvo prećutalo o aferi Palma

Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.