Troje lakše povređeno u saobraćajnoj nezgodi kod Jagodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje lakše povređeno u saobraćajnoj nezgodi kod Jagodine

Tri osobe su lakše povređene u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš kod Jagodine.

Povređenima je na licu mesta ukazana hitna medicinska pomoć, a zatim su prevezeni u jagodinsku bolnicu i nisu životno ugroženi.

Udes se dogodio kada je na "punto" beogradskih tablica, koji se na auto-put uključivao sa benzinske pumpe, u punoj brzini naleteo "mercedes" takođe beogradskih registracija, javlja RTS.

Saobraćaj u traci ka Beogradu bio je najpre u potpunom, a zatim delimičnom prekidu dok je trajalo ukazivanje pomoći povređenima i sklanjanje vozila sa kolovoza.

Oko 15 časova saobraćaj je normalizovan.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TEŽAK UDES NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NIŠ: "Mercedes" silovito naleteo na "punta"! IMA POVREĐENIH! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019

Tri osobe su lakše povređene u saobraćajnoj nezgodi na auto-putu Beograd-Niš kod Jagodine...Povređenima je na licu mesta ukazana hitna medicinska pomoć, a zatim su prevezeni u jagodinsku bolnicu i nisu životno ugroženi...Udes se dogodio kada je na "punto" beogradskih tablica, koji se na auto-put...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.