Trener kojeg je udario grom u veštačkoj komi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2020, 09:06

Trener kojeg je udario grom u veštačkoj komi

Trener mladih kategorija FK "Jagodina" Stefan Pavlović, kojeg je sinoć u Jagodini za vreme treninga udari grom, u veštačkoj je komi, rekao je jutros za Tanjug zamenik direktora za medicinska pitanja Opšte bolnice u Jagodini dr Vladimir Nedeljković.

"Pavlović je pod budnim okom lekara, i dalje traje borba za njegov život", rekao je Nedeljković.

Pavlovića, koji ima 30 godina, grom je udario oko 18.40 sati dok je sa oko 20 dece, članovima Škole fudbala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa kolegama obavljao trening. Prva pomoć mu je pružena na terenu, a u bolnicu je prevezen oko 19 sati u stanju kliničke smrti, rečeno je sinoć Tanjugu u bolnici.

Niko od dece, ni drugih prisutnih na terenu, nije povređen.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener kojeg je udario grom u veštačkoj komi

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2020

Trener mladih kategorija FK "Jagodina" Stefan Pavlović, kojeg je sinoć u Jagodini za vreme treninga udario grom, u veštačkoj je komi, rekao je jutros za Tanjug zamenik direktora za medicinska pitanja Opšte bolnice u Jagodini Vladimir Nedeljković..."Pavlović je pod budnim okom lekara, i dalje traje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.