Tradicionalni kros u Jagodini

Izvor: RTS, 13.Maj.2011, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tradicionalni kros u Jagodini

Više hiljada osnovaca i srednjoškolaca u Jagodini učestvovalo je na tradicionalnom krosu RTS-a. Najmasovniji su po običaju bili učenici četvrtog i petog razreda osnovnih škola.

Veliki broj učesnika tradicionalnog krosa u Jagodoni iskoristio je lepo prolećno vreme kako bi se rekreirao i podržao akciju koju organizuje RTS.

Najmasovniji su po običaju bili učenici četvrtog i petog razreda osnovnih škola, ali po broju takmičara prednjačili su i učenici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << manjeg uzrasta.

"Presrećna sam što sam pobedila", rekla je Sara Stojanović, učenica trećeg razreda.

Zadovoljstvo nisu krili ni organizatori.

Načelnik školske uprave za Pomoravlje Života Starčević ističe da je ovo bio jedan od najmasovnijih kroseva i da Jagodina oduvek prednjači na tim manifestacijama.

"Lepo smo sve organizovali, sarađivali i drago mi je kada vidim ovako veliki broj mladih", kaže trener AK "Vožd" Ljubiša Gajić.

Najbolji su dobili zahvalnice i trenutak slave na pobedničkom postolju, a ostali užitak što su učestvovali na krosu RTS-a.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.