Težak udes kod Jagodine, lekari se bore za život mladića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes kod Jagodine, lekari se bore za život mladića

Mladić koji je sinoć, automobilom probio zaštitnu ogradu i pao sa nadvožnjaka, na prostor između lokalnog puta i želzničke pruge u Jagodini, sa teškim telesnim povredama, glave, karlice i grudnog koša, prevezen u Klinički centar Niš.

To je Tanjugu potvrdio direktor Opšte bolnice u Ćupriji dr Slobodan Gajić i dodao da o prebacivanju mladića u Niš odlučio lekarski konzilijum.

Reč je o mladiću, rođenom 1995. godine, koji je sinoć oko 21 sat, automobilom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vozeći iz pravca naplatne rampe prema gradu, probio ogradu nadvožnjaka u blizini Saobraćajne policije u Jagodini i pao u gusto žbunje, sa oko 20 metara visine.

Na mestu nesercehe su ostaci automobila, proliveneo ulje po travi, jedna registarska tablica, a potpuno uništen autombil je policija sklonila radi veštačenja.

Pretpostavlja se da je mladić vozio isuviše brzo, a policija ne isključuje ni tehničku neispravnost vozila a ni alkoholisanost vozača.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PAO SA 20 METARA VISINE Mladić koji je automobilom probio zaštitnu ogradu, prebačen iz Ćurpije u Niš

Izvor: Blic, 07.Jun.2019

Mladić koji je sinoć, automobilom probio zaštitnu ogradu i pao sa nadvožnjaka, na prostor između lokalnog puta i železničke pruge u Jagodini, sa teškim telesnim povredama, glave, karlice i grudnog koša, prevezen u Klinički centar Niš.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.