TOPLANA U JAGODINI NEĆE POVEĆAVATI CENE USLUGA

Izvor: Kurir, 03.Nov.2010, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOPLANA U JAGODINI NEĆE POVEĆAVATI CENE USLUGA

JAGODINA - Gradska toplana u Jagodini neće tražiti povećanje cene grejanja u ovoj sezoni iako ima potrebe da umesto sadašnjih 59 dinara, za domaćinstva bude 75 dinara po kvadratnom metru, izjavila je direktor toplane Nadežda Marković - Purić.

- Teško poslujemo sa sadašnjom cenom, ali nismo tražili povećanje - rekla je direktorka novinarima.

- Izborićemo se s problemima, funkcionisaćemo nekako - dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je ona i istakla da toplana smanjuje dugove i "očekujemo da će građani i privreda imati sluha i svoje obaveze prema toplani ispunjavati u celosti i redovno".

Marković - Purić izjavila je da očekuje da grejanje ove zime "neće biti ništa lošije nego prošle" i napomenula da su ove godine "kompletno remontovana postrojenja toplane u Novoj fabrici kablova i saniran kotao u podstanici "Kajsijar", posle čega neće biti zastoja grejanja u ovom delu grada. Sanirana su i mesta čestih proboja toplovoda.

- Očekujemo da će ih ove zime biti manje nego lane, a ako ih bude, intervenisaćemo u najkraćem roku - istakla je ona.

Toplana u Jagodini koja koristi gas zagreva 5.700 stanova, školske, predškolske, socijalne ustanove, administrativni centar i više od milion kubnih metara poslovnog prostora grada.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.