Svetislav je ležao MRTAV u kupatilu, u LOKVI KRVI, a Snežana u dnevnoj sobi: Detalji ZLOČINA kod Jagodine (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Feb.2020, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetislav je ležao MRTAV u kupatilu, u LOKVI KRVI, a Snežana u dnevnoj sobi: Detalji ZLOČINA kod Jagodine (VIDEO)

Muškarac je najverovatnije na smrt izbo nevenčanu suprugu, a potom presudio sebi SVETISLAV Milenković (69) i njegova nevenčana supruga Snežana Plašintović (54) pronađeni su bez znakova života u porodičnoj kući u selu Bresje, kod Jagodine. Prema našim saznanjima, žena je imala ubodnu ranu na leđima, najverovatnije od noža. Njeno telo nađeno je na podu dnevne sobe. Telo muškarca bilo je u kupatilu, u ogromnoj lokvi krvi. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je reč o ubistvu i samoubistvu. Svetislav je najverovatnije na smrt izbo nevenčanu suprugu, a potom presudio sebi. PROČITAJTE JOŠ - Muškarac (69) nađen mrtav u kupatilu, žena u sobi: Prvi snimci sa mesta zločina kod Jagodine, komšije sumnjaju da ih je NEKO UBIO (FOTO + VIDEO) Sa druge strane, U Bresju niko ne veruje da je Svetislav ubio Snežanu, a onda izvršio samoubistvo. Prve komšije kažu da su se lepo slagali i veruju da ih je neko ubio. Šta se zaista dogodilo pokazaće istraga koja je u toku.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Novi detalji brutalne likvidacije supružnika: Svetlana je izbodena, a Svetislav ubijen hicem u glavu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Feb.2020

Supružnici Snežana Plašintović (54) i Svetislav Milenković (69), zvani Tisa, čija su tela pronađena u njihovoj poorodičnoj kući u Bresju kod Jagodine ubijeni su, pokazali su rezultati obdukcije U porodičnoj kući u zaseoku Lešje kod Jagodine u ponedeljak su pronađena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.