Izvor: TangoSix.rs, 24.Jul.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je spremno za subotu: Spisak potvrđenih učesnika aeromitinga u Jagodini

Tradicionalni memorijal “Goran Ostojić i svi pali borci” koji na jednom mestu okuplja vazduhoplovce generalne i ultra lake avijacije, modelare i padobrance, biće održan ove subote 25. jula u Jagodini. Aeromiting će ove godine zajedno organizovati Aeroklub Jagodina i Aeroklub Ćuprija.
Pitali smo jednog od organizatora, prvog čoveka Aerokluba Ćuprija Gorana Stojkovića, kako teku pripreme za >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << događaj u subotu:
– Sve je spremno za vazduhoplovnu feštu i još jednom pozivamo sve kolege a posebno entuzijaste koje tek treba da upoznamo da nam se pridruže.
Što se najavljenih učesnika i gostiju tiče, prezadovoljni smo sa spiskom: sa Zemun Polja dolazi brojčano najjača ekipa sa tri SILA-e, dva Pionira i žirokopterom. Stižu nam dva zmaja sa letelišta Vojka kao i njihovi Virus SW i Pionir 300. Videćemo Skyleadera, helikopter R-44, zanimljiv nastup RC modela YAK-54, leteće naša SILA, iz Smedereva doleće Tumaco i jedan motorni zmaj, Kruševac će predstavljati Cessna 172, Paraćin nam baca padobrance iz Utve 66, biće tu još jedna SILA 450 iz Blaca, još jedna Cessna 172 Linx Aviationa iz Beograda i nezaobilazni Pele iz Valjeva sa svojim avionom. – odgovorio nam je Stojković.
Vidimo se u subotu!





The post Sve je spremno za subotu: Spisak potvrđenih učesnika aeromitinga u Jagodini appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U subotu u Jagodini Memorijalni vazduhoplovni kup

Izvor: Akter, 24.Jul.2015

Memorijalni vazduhoplovni kup "Goran Ostojić i svi pali borci" održaće se u subotu na letelištu Barutana u Jagodini..Kako je danas najavljeno iz Aerokluba Jagodina, na jednom mestu okupiće se veliki broj vazduhoplovaca, kako generalne avijacije tako i ultralake avijacije, modelara, padobranaca i...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.