Supermarket Lidla i u Jagodini

Izvor: SEEbiz.eu, 13.Avg.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supermarket Lidla i u Jagodini

JAGODINA - Trgovačka kompanija "Lidl" iz Nemačke počela je priprema za izgradnju supermarketa u Jagodini, koji bi trebao biti završen za dve godine, izjavio je danas direktor Direkcije za izgradnju grada Jagodine Miodrag Jevremović.

"Grad je kompletno infrastrukturno opremio lokaciju", rekao je Jevremović novinarima.

Reč je o prostoru od 40 ari, na lokaciji "Stari Juhor" uz međunarodnu železničku >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << prugu Beograd - Niš, na "koridoru 10", precizirao je Jevremović.

Supermarket će imati veliki parking prostor sa ulazom iz Ulice kneza Milete, a očekuje se da otvori vrata za potrošače "najkasnije za dve godine, a možda i ranije", kazao je Jevremović.

On je napomenuo da "investitor odlučuje o datumu izgradnje i otvaranja supermarketa".

Nemački trgovinski lanac "Lidl" planira da u Srbiji izgradi supermarkete na 15 lokacija.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Supermarket „Lidla“ i u Jagodini

Izvor: Capital.ba, 13.Avg.2016

JAGODINA, Trgovačka kompanija „Lidl“ iz Njemačke počela je priprema za izgradnju supermarketa u Jagodini, koji bi trebao biti završen za dvije godine, izjavio je danas direktor Direkcije za izgradnju grada Jagodine Miodrag Jevremović. „Grad je kompletno infrastrukturno opremio lokaciju“,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.