Super liga: Zvezda i dalje prva, Jagodina ponovo bez pobede

Izvor: Studio B, 22.Mar.2014, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super liga: Zvezda i dalje prva, Jagodina ponovo bez pobede

Fudbaleri Crvene zvezde zadržali su prvo mesto tabele i posle 20. kola Super lige, pošto su danas u gostima pobedili Donji Srem sa 1:0.

Partizan je zadržao priključak pobedom od 1:0 nad Slobodom u Beogradu. Šestostruki uzastopni šampion ima 46 bodova, a Zvezda ima 47. Crveno-beli su u Novom Sadu pobedili Donji Srem sa 1:0.

Osvajač kupa Jagodina i dalje je bez pobede u prolećnom delu šampionata, pošto je danas odigrala 1:1 sa Spartakom u Subotici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Radnički iz Niša došao je do prve prolećne pobede, pošto je kod kuće pobedio OFK Beograd sa 2:1.

Čukarički je u finišu meča slomio Javor, koji se bori za opstanak, i zabeležio pobedu od 2:1. "Brđani" su sada na trećem mestu, poslednjem koje vodi u evropska takmičenja.

Bod manje od Čukaričkog ima Novi Pazar, koji je kod kuće pobedio Vojvodinu sa 2:0. Vojvodina je pala na šesto mesto, a u prolećnom delu šampionata ima samo jednu pobedu.

Radnički Niš i Jagodina imaju po 30 bodova i dele peto i šesto mesto tabele. Radnički 1923 je zabeležio važne bodove u borbi za opstanak, pošto je u Kragujevcu pobedio "fenjeraša" Rad sa 2:1.

Voždovac je potvrdio dobru formu pošto je kod kuće pobedio Napredak sa 3:1.

OFK Beograd je posle ovog poraza ostao samo bod iznad opasne zone, pošto ima 18 bodova na 13. mestu. Slede Donji Srem i Javor sa po 17, a Rad na poslednjem mestu ima 15. 
Pogledaj vesti o: Jagodina,   Crvena Zvezda

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.