Super liga: Lale zaustavljene u Pazaru, Surduličanima derbi južne pruge

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2015, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super liga: "Lale" zaustavljene u Pazaru, Surduličanima derbi "južne pruge"

Posle četiri uzastopne pobede pod komandom Nenada Lalatovića, Vojvodina je zaustavljena u Novom Pazaru - 1:1.

"Lale" su povele golom Mirka Ivanića, ali je bod četi Radmila Ivančevića doneo Osmanagić. U derbiju "južne pruge", Radnik je u Surdulici pobedio Radnički golovima Stojanovića, dok je Jagodinu u derbiju začelja slavila nad Radom. U Lučanima, OFK Beograd je odoleo - 0:0.

Rezultati 22. kola Super lige: >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jagodina - Rad 1:0 (Savković 6), Novi Pazar - Vojvodina 1:1 (Osmanagić 62 - Ivanić 10), Mladost - OFK Beograd 0:0, Radnik Surdulica - Radnički 2:1 (Stojanović 5, 73 - Duriković 41).

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLS: Radniku derbi juga, Vojvodini bod u Novom Pazaru

Izvor: HotSport.rs, 16.Dec.2015

Od 13 časova odigrano je četiri utakmice poslednjeg kola u jesenjoj polusezoni Superlige Srbije.. . Možda najinteresantniji bio je duel sa juga Srbije, gde su se u svojevrsnom lokalnom derbiju u Surdulici sastali Radnik i Radnički iz Niša. Domaći tim je pravo osveženje Superlige i to je potvrdio...

Nastavak na HotSport.rs...

Vojvodina i OFK Beograd rezimirali u gostima

Izvor: TV Arena Sport, 16.Dec.2015

Vojvodina je vodila u Novom Pazaru, ali su domaći spasili bod, OFK Beograd u Lučanima izborio prvi remi u 22 kola...Posle četiri uzastopne pobede, Vojvodina je zastala u Novom Pazaru i završila prvi deo sezone sa 35 osvojenih bodova. Bez Nenada Lalatovića na klupi, Novosađani nisu u gradu na Jošanici...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.