Sudija Nedeljković ponovo suspendovan

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Nov.2013, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija Nedeljković ponovo suspendovan

Vladimir Nedeljković, sudija iz Jagodine, ponovo se našao u centru pažnje. Tek što je odradio suspenziju zbog grešaka na meču Partizan–Novi Pazar, napravio je seriju propusta u duelu Spartaka i Čukaričkog i moraće opet da pauzira.
(FOTO: I. Milutinović)
Nedeljkovića zbog ispoljene nesigurnosti i grešaka očekuje pauza do daljeg. Opšti je utisak da je kod poništenog gola Čukaričkog zakasnio sa reakcijom, tokom meča više puta je nesigurno reagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – jasno je obrazloženje Đorđa Žutića, člana Sudijske komisije FSS.
Pozicija Jagodinca, s obzirom na ranije propuste, istovremeno je najdelikatnija, iako je komisija utvrdila da je bilo grešaka i u desetom kolu superligaškog karavana.
Aleksandar Vasić je propustio da dosudi najstrožu kaznu za Partizan, jer je igrač Napretka nepropisno zaustavio Nemanju Kojića. Sporan detalj morao je da vidi i četvrti sudija Novak Simović. Obojicu očekuje pauza po dva kola. Mahač Jovica Milin pravovremeno je uočio ofsajd poziciju napadača Zvezde na meču sa niškim Radničkim – objasnio je Đorđe Žutić i otklonio poslednje dileme na domaćim terenima.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.