Stravičan sudar, žrtvu izvlačili vatrogasci

Izvor: Mondo, 26.Avg.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan sudar, žrtvu izvlačili vatrogasci

Vozač "juga", muškarac (63) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći direktnom sudaru putničkog i teretnog vozila u selu Ribare, na deonici puta Jagodina - Despotovac - Svilajnac.

Foto: iStock

Kako je potvrdila jutros Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodini Ana Milojević, nezgoda se dogodila juče oko 16,30 sati, na krivini, oko 100 metara od "Glogovačkog mosta"na Velikoj Moravi, a vozač putničkog vozila je poginuo na mestu nesreće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Putničko vozilo "jugo" jagodinskih registarskih oznaka, koje se kretalo iz sela Ribara prema selu Glogovcu "prešlo je u suprotnu traku i udarilo u kamion koji se kretao iz suprotnog pravca", napomenula je Milojević.

Sudar je bio strahovit, morali su da intervenišu i pripadnici Vatrogasno spsilačkog bataljona, kako bi stradalog, koji je bio sam u automobilu, izvukli iz vozila i olupinu uklonili sa kolovoza.

Saobraćaj na tom delu puta bio je u prekidu i nekoliko sati odvijao se usporeno uz regulisanje saobraćajne policije.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.