Starac osumnjičen za iživljavanje nad detetom

Izvor: Blic, 30.Avg.2012, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starac osumnjičen za iživljavanje nad detetom

Istražni sudija Osnovnog suda u Jagodini odredio je pritvor od osam dana Radojici S. (63) iz Jagodine, zbog nedozvoljenih polnih radnji nad šestogodišnjim detetom, izjavio je večeras predsednik Osnovnog suda Nebojša Jeremić.

- Osnovano se sumnja da je Radojica S. duže vreme vršio krivično delo nedozvoljene polne radnje u vezi krivičnog dela obljube nad detetom - kazao je Jeremić.

"Radojica S, koji živi u neposrednom susedstvu, koristio je priliku i poverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << roditelja da se približi detetu i u dužem vremenskom periodu se iživljavao nad njim... radi zadovoljenja svog polnog nagona", piše u prvim podacima iz istrage.

Sud je, imajući u vidu da živi u susedstvu sa detetom i da delo može ponoviti, Radojici S. odredio pritvor.

Povezane vesti: Nastavnik-pedofil stavljao deci bubašvabe na lica Osuđen na 15 godina zatvora zbog silovanja tri maloletne ćerke Manijak iz Futoga pred sudijom i u pritvoru Uhapšen subotički pedofil Novosađanin uhapšen zbog pedofilije
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JAGODINA: Starac osumnjičen za iživljavanje nad detetom!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Avg.2012

Osnovano se sumnja da je Radojica S. duže vreme vršio krivično delo nedozvoljene polne radnje u vezi krivičnog dela obljube nad šestogodišnjim detetom

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.