Šta je mesio, mesio je...

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je mesio, mesio je...

Slavko Štimac priznaje da ne voli da gleda čuvenu scenu iz filma "Varljivo leto '68" u kojoj "mesi" grudi fatalnoj pekarki Jagodinki Simonović, koju igra Dragana Varagić.

Štimac priznaje da, kad gleda film "Varljivo leto '68", preskače erotsku scenu koju danas svi pamtimo, a iz koje je nastala čuvena replika Danila Bate Stojkovića: "Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi".

- Iskreno, i ne gledam scenu sa Jagodinkom Simonović, niti naročito razmišljam o njoj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Tako da i posle ovoliko godina ne znam šta da mislim o tom delu filma. Malo me iritira kad se od celog filma ljudi prisećaju samo te scene. Često mi se dešava da me samo za to pitaju, ali dobro - iskreno je Slavko rekao u intervjuu za "Informer".

Glumac koji je do sada snimio više od 50 serija i filmova kaže da je počeo pažljivo da bira uloge i da se zbog toga ne pojavljuje često na velikom platnu.

- Manje filmova se snima nego ranije. Što se mene tiče, biram koju ću ulogu da prihvatim, jer mi je ovo sasvim dovoljno što se tiče filmova i pojavljivanja u javnosti - istakao je Štimac koji trenutno tumači lik Save u novoj seriji "Ubice moga oca".

Da li i vi preskačete ovu scenu?
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.