Šta je mesio, mesio je... (VIDEO)

Izvor: Mondo, 01.Nov.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je mesio, mesio je... (VIDEO)

Glumac Slavko Štimac nikada ne gleda čuvenu scenu sa Jagodinkom Simonović.

Foto: YouTube

Slavko Štimac priznaje da ne voli da gleda čuvenu scenu iz filma "Varljivo leto '68" u kojoj "mesi" grudi fatalnoj pekarki Jagodinki Simonović, koju igra Dragana Varagić.

Štimac priznaje da, kad gleda film "Varljivo leto '68", preskače erotsku scenu koju danas svi pamtimo, a iz koje je nastala čuvena replika Danila Bate Stojkovića: "Mesi, mesi, neće ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ti škodi".

Dragana Varagić - najlepša pekarka YU filma

"Iskreno, i ne gledam scenu sa Jagodinkom Simonović, niti naročito razmišljam o njoj. Tako da i posle ovoliko godina ne znam šta da mislim o tom delu filma. Malo me iritira kad se od celog filma ljudi prisećaju samo te scene. Često mi se dešava da me samo za to pitaju, ali dobro", iskreno je Slavko rekao u intervjuu za "Informer".

Glumac koji je do sada snimio više od 50 serija i filmova kaže da je počeo pažljivo da bira uloge i da se zbog toga ne pojavljuje često na velikom platnu.

"Manje filmova se snima nego ranije. Što se mene tiče, biram koju ću ulogu da prihvatim, jer mi je ovo sasvim dovoljno što se tiče filmova i pojavljivanja u javnosti", istakao je Štimac koji trenutno tumači lik Save u novoj seriji "Ubice moga oca".

Da li i vi preskačete ovu scenu?



Izvor: YouTube


Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KO BI REKAO? Evo šta Slavko Štimac misli o čuvenoj sceni sa Jagodinkom Simonović! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Nov.2016

Slavko Štimac izjavio je da ne voli da gleda scenu iz filma "Varljivo leto '68", u kojoj on "mesi" grudi pekarki Jagodinki Simonović, koju je igrala Dragana Varagić...U intervjuu za "Informer", glumac navodi da preskače ovu scenu...- Iskreno, i ne gledam scenu sa Jagodinkom Simonović, niti naročito...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.