Sneg u Pomoravlju ne stvara probleme, uvedeno dežurstvo

Izvor: Blic, 27.Nov.2013, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg u Pomoravlju ne stvara probleme, uvedeno dežurstvo

Sneg u Jagodini i Pomoravlju, pada sve jačim intenzitetom, ponegde nošen vetrom, ali još ne stvara nikakve probleme, rečeno je večeras Tanjugu u Centru za obaveštavanje za Pomoravski okrug u Jagodini.

Sneg je vlažan, topi se na kolovozu i stvara veće količine vode, a snežni pokrivač se jedino formira po krovovima zgrada i na zelenim površinama. Prilično je hladno.

Gradska zimska služba u Jagodini i opštinske, su spremne da intervenišu, na gradskim ulicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i lokalnim drumovima I i II reda, dobro su snabdevene indusrijskom solju i agregatima, imaju dovoljno vozila i benzina i obučene radnike za ovaj posao.

Uvedeno je večeras dežurstvo. Određeni su prioriteti čišćenja, u kojima prilazi školama i zdravstvenim ustanovama imaju apsolutnu prednost, rečeno je večeras Tanjugu telefonom iz stacionara zimske službe.

Regionalne puteve u Pomoravlju čistiće Preduzeće za puteve iz Kragujevca.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.