Slanobraci kucaju na vrata Superlige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slanobraci kucaju na vrata Superlige

Do vrha su fudbaleri Proletera napunili mrežu fenjeraša iz Jagodine. Proleter - Jagodina 6:0 (1:0).

U 12. minutu Čolović je izveo korner a neko iz odbrane gostiju igrao je rukom pa je sudija Trifković pokazao na belu tačku. Do poluvremena su se domaći propisno ispromašivali uz odlične odbrane golmana Alekse Milojevića pa se na odmor otišlo samo sa jednim golom prednosti.

Već nakon tri minuta u nastavku Ćuković utrčao u kazneni prostor, nesebično >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pronašao Mirosavljeva a ovaj bio neumoljiv. Isti igrač je nekoliko minuta kasnije udarce glave pogodio prečku. Kod trećeg gola asistiraro je rezervista Jeličić, a Nemanja Čović preciznim udarcem povećao je rezultat.

A onda je do kraja meča usledila goleada raspoloženih Novosađana. Nakon solo prodora Radenovića i povratne lopte Novaković se po drugi put upisao u strelce. Deset minuta pre kraja Žarko Jeličić je promešao odbranu Jagodine, a Peralović bio na pravom mestu.

Da su raspoloženi za davanje golova igrači Proletera su do kraja meča još jednom zatresli mrežu golom Mirosavljeva za pola tuceta i prvog mesta na tabeli.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.