Šimić u Sanat Naftu

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jun.2012, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šimić u Sanat Naftu

Marko Šimić, golman Jagodine, u narednih godinu dana čuvaće mrežu Sanat Nafta, člana elite Irana.
Hrvatski internacionalac je u tim iz Abadana stigao kao veliko pojačanje, a na klupskom sajtu je posebno apostrofirana činjenica da je u minuloj sezoni bio proglašen za najboljeg golmana Jelen Super lige Srbije. Finansijski detalji ugovora nisu obelodanjeni, ali sam podatak da je sponzor Sanat Nafta nacionalna naftna industrija dovoljno govori.
Šimić je za Jagodinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u prethodne dve godine branio na 38 utakmica i ostavio odličan utisak. O tome kazuje i četvrto mesto i plasman Ćurana u Evropu. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama zagrebačkog Dinama, a stajao je između stativa i u Kroaciji Sesvet i ZET-i. Prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije suseda.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golman Jagodine u Iranu

Izvor: Mondo, 16.Jun.2012

Marko Šimić, golman Jagodine, u narednih godinu dana čuvaće mrežu Sanat Nafta, člana elite Irana.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.